Legendarni napadači nisu uspjeli ono što je uspio Ramos

Ramos ih je ovaj put nadmašio

Legendarni napadači nisu uspjeli ono što je uspio Ramos

E. Čaušević

Odbrambeni fudbaler Real Madrida, Sergio Ramos, ostat će upamćen po tome što je postizao golove onda kada je to bilo najvažnije, u posljednjim minutama utakmice. 

Ramos je za Real Madrid u prethodnih nekoliko godina postizao najvažnije golove u posljednjim sekundama utakmica. Ovaj odbrambeni igrač je jedan od rijetkih štopera koji se može pohvaliti da je veoma često na listi strijelaca.

Čak šta više Ramos je nadmašio mnoge fudbalske legende što se tiče golova u nacionalnom dresu. Ovaj 30-godišnji štoper je u svojoj dosadašnjoj karijeri u dresu Španije postigao deset golova što je više od mnogih legendi fudbala.

Doduše, Ramos je za Španiju odigrao 140 utakmica, ali moramo mu progledati kroz prste jer se radi od odbrambenom fudbaleru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi