Legendarni Ronaldo izabrao svoju ekipu iz snova
Foto: EPA

Uvrstio i sebe u sastav

Legendarni Ronaldo izabrao svoju ekipu iz snova

E. Čaušević
Teme:

Legendarni brazilski Ronaldo odlučio je izabrati sastav koji je prema njegovom mišljenju idealan.

Kako mnogi vole da kažu "pravi" Ronaldo je sigurno jedan od najboljih napadača koje je svijet vidio. Brazilac je igrao s velikom lakoćom, a sigurno je da bi fudbalu ponudio mnogo više da nije imao problema s teškim povredama koljena.

Ronaldo je karijeru završio prije nekoliko godina zbog problema s kilogramima, no njegove igra, golovi i potezi će zauvijek ostati upamćeni. Brazilac je ovaj put odlučio da izabere sastav koji je prema njegovom mišljenju idealan. Naravno, uvrstio je i sebe u vrhu napada gdje je u tandemu s Peleom.

U Ronaldovom sastavu nalaze se: Buffon, Cafu, Maldini, Cannavaro, Roberto Carlos, Zidane, Pirlo, Maradona, Messi, Ronaldo, Pele.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi