Legendarni Zmaj bodri Pjanića protiv Monaca
Foto: EPA

Posebna podrška

Legendarni Zmaj bodri Pjanića protiv Monaca

Miralem Pjanić će danas na stadionu Louis II imati posebnu podršku.  

U prvom susretu polufinala Lige prvaka između Monaca i Juventusa sa tribina Pjanić će imati podršku od strane nekadašnjeg kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine - Sergeja Barbareza. 

Barbarez se na svom Twitter profilu 'pohvalio' kako je od Pjanića na poklon dobio ulaznicu za ovaj susret, a pored njega očekuje se da će 'Malog princa' još bodriti otac Fahrudin, sin Edin... 

Iako je Juventus favorit protiv Monaca, momčad koju vodi Leonardo Jardim je impresivnim nastupima dogurala do polufinala i svima dala do znanja da se ne šali. Svjestan toga je i sam Pjanić. 

"Monaco, od svih momčadi koje smo mogli izvući, ima najmanje iskustva. To može biti prednost, ali u isto vrijeme i ne mora. To što su u polufinalu dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Oni su na putu za osvajanje naslova, što je realno ogromna stvar kada pogledate kakvu ima momčad PSG, a također blistaju i u Europi", rekao je Pjanić uoču današnje utakmice za L'Equipe. 

Meč se, podsjećamo, igra večeras od 20:45 sati. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi