Leicester dovodi pojačanje iz Primere

Defanzivac Sportinga na meti Lisica

Leicester dovodi pojačanje iz Primere

E. Čaušević

Čelnici Leicestera već su počeli pripremati ekipu za Ligu prvaka, te na meti imaju nekoliko igrača koji bi mogli doći na kraju ove sezone.

Prema pisanju engleskih medija Leicester će na kraju ove sezone pokušati dovesti odbrambenog igrača Sportig Gijona, Luisa Hernandeza. On je svojim sjajnim igrama skrenuo pažnju nekoliko klubova, a u borbu se uključio i Leicester.

Njegov ugovor sa Sportingom ističe na kraju ove sezone, pa bi u Leicester stigao kao slobodan igrač. Ovaj 26-godišnji fudbaler pored Leicestera ima ponude Seville, Betisa i Malage.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sporting se nalazi u opasnoj zoni i očekuje ih grčevita borba za opstanak u španskoj Primeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi