Leicester našao zamjenu za Mahreza?
Foto: EPA

Josip Iličić želja Lisica

Leicester našao zamjenu za Mahreza?

M. Šljivak

Ekipa Leicestera vjerovatno će postati novi prvak engleskog Premiershipa.

.

Sjajni nastupi fudbalera ovog tima privukli su pažnju bogataša, koji čine sve kako bi u svoje redove doveli nekog od igrača Lisica.

Glavni kandidati za transfer su Jamie Vardy i Riyad Mahrez, a za ovog drugog su već izgleda spremili zamjenu.

Kako navode italijanski mediji, engleski tim je zainteresovan za dovođenje reprezentativca Slovenije Josipa Iličića iz Fiorentine.

Iličić u dresu Viola igra sjajno.  Postigao je 12 pogodaka u 25 utakmica i privukao je pažnju na sebe zaista prekrasnim pogocima iz slobodnjaka.

Leicester ga ima namjeru dovesti u svoje redove. Navodno je Slovenac prva želja Claudija Ranierija i od ljeta bi mogao postati član Lisica.

Član Viola Iličić je postao 2013. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi