Leicester uručio otkaz Shakespeareu
Foto: EPA

Prenosi Daily Mail

Leicester uručio otkaz Shakespeareu

Vodstvo engleskog prvoligaša Leicester Cityja uručilo je otkaz dosadašnjem treneru Craigu Shakespeareu. 

Leicester City ni ove sezone nije na visokom nivou. "Lisice" se poslije osam odigranih kola u Premiershipu nalaze u zoni ispadanja, na 18. poziciji, a ceh za loše rezultate je platio Craig Shakespeare. 

Kako prenosi ugledni Daily Mail, utakmica koja je Shakespeareu bila uslov da ostane na King Poweru bila je ona jučerašnja sa West Bromwich Albionom u kojoj je Leicester jedva izbjegao poraz (1:1).  

Shakespeare je Leicester preuzeo u februaru kada je otkaz dobio Claudio Ranieri. Prethodno je bio zamišljen kao privremeno rješenje, međutim nekoliko mjeseci kasnije mu je rukovodstvo kluba dalo trogodišnji ugovor. 

Trenutno nije poznato ko će voditi Leicester u nraednom periodu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi