Leicester žestoko kaznio svoje navijače

Zabrana dolaska na utakmice zbog preprodaje ulaznica

Leicester žestoko kaznio svoje navijače

E. Čaušević

Ekipa Leicestera nalazi se na korak od titule prvaka Engleske.

Lisice se nalaze na prvoj poziciji, a do kraja prvenstva ostalo je još pet utakmica. Interesovanje za domaće utakmice je ogromno, a dovoljno govori činjenica da je su karte za meč posljednjeg kola protiv Evertona rasprodane za 90 minuta.

Ipak, pojavilo se mnogo onih koji pokušavaju da zarade preprodajom ulaznica za ovu utakmicu. Ove ulaznice u preprodaji koštaju preko 15.000 funti. Čelnici Leicestera odlučili su stati u kraj onima koji žele zaraditi na ovim ulaznicama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, oni su na internetu "upratili" nekoliko osoba koje vode preprodaju ulaznica, te su im zabranili dolazak na domaće utakmice Leicestera u narednih nekoliko sezona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi