Leicesterov dvojac na meti turskog velikana
Foto: EPA

Fenerbahče zainteresovan za Vardyja i Ahmeda Musu

Leicesterov dvojac na meti turskog velikana

Sudeći prema informacijama koje donose turski mediji, napadač Leicester Cityja Jamie Vardy bi, navodno, mogao karijeru nastaviti upravo u ovoj zemlji.

Naime, u Fenerbahčeu se spremaju poslati ponudu za Vardyja, ali i za još jednog napadača Leicestera, Ahmeda Musu.

Turski velikan bi mogao ostati bez nekoliko "udarnih igli" ovog ljeta, jer se špekuliše da će Emmanuel Emenike napustiti ekipu, dok se još uvijek ne zna da li će Robin van Persie i Moussa Sow i naredne sezone zaigrati u dresu Fenera.

Upravo zbog ove činjenice su čelnici turskog kluba odlučni obezbijediti pojačanja u napadu, a jedna od njihovih želja je i Leicesterov napadački dvojac, prenosi turska medijska agencija DHA.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ipak, pretpostavlja se da u Leicesteru nisu spremni na prodaju, barem kada se radi o Vardyju, pa će iz Fenerbahčea morati poslati veoma bogatu ponudu kako bi postojale bilo kakve šanse da se ovaj transfer realizuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi