Lemina pokazao jezive posljedice Nobleovog starta
Foto: EPA

Fudbaler Svetaca nastradao na utakmici s West Hamom

Lemina pokazao jezive posljedice Nobleovog starta

Southampton je jučer odmjerio snage s West Hamom, a Sveci su, u veoma zanimljivom susretu, uspjeli doći do pobjede rezultatom 3:2.

West Ham je u 33. minuti ostao s igračem manje kada je Arnautović zaradio isključenje, a već u 38. je Southampton vodio sa 2:0.

Ipak, West Ham se potpuno vratio u susret i s dva gola Chicharita poravnao na 2:2.

Ipak, Charlie Austin je u 93. minuti s bijele tačke donio pobjedu Southamptonu, a kakva se borba vodila na stadionu St. Mary's govori i slika koju je na društvenim mrežama podijelio veznjak Svetaca, Mario Lemina. Ovaj bivši fudbaler Juventusa je nakon jednog žestokog starta Marka Noblea zadobio zaista jezivu rasjekotinu na nozi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, navijači Southamptona mogu odahnuti jer njihov fudbaler nije zadobio teže povrede prilikom ovog starta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije