Napadač Plavih

Lendrić: Da se ne lažemo, pitanje je vremena kada ću otići

Fudbaleri Željezničara plasirali su se večeras u 2. pretkolo Evropa lige nakon što su odigrali nerješeno (2:2) protiv Zete u Podgorici.

Jedan od strijelaca za Plave sa Grbavice bio je napadač Ivan Lendrić, a on je nakon susreta rekao da je najbitnije da je tim prošao dalje.

"Mislim da je najbitniji prolaz dalje. Stvarno sam sretan, mislim da su naši navijači zadovoljni. Ovaj prolazak dalje je veoma bitan za ulazak u novu sezonu i svi smo sretni. Da se ne lažemo, pitanje je samo vremena kada ću otići. Ne znam je li mi ovo bila posljednja utakmica u Željinom dresu, ali ako jeste onda sam je odigrao na najbolji mogući način", rekao je Lendrić i dodao:

"Volio bih se okušati u nekoj novoj sredini, ali to ne znači da mi je loše u Željezničaru. Dao sam maksimum, ali je došlo vrijeme za nove izazove. Ne znam zaista još ništa, nisam sa menadžerom razgovarao o tome, to najbolje znaju klub i on, a ja sam fokusiran na teren, što se i vidjelo i na Grbavici i danas. Ponavljam, ovo vjerovatno jeste bio moj posljednji meč u plavom dresu, ali dok ne potpišem ja sam igrač Želje i tako ću se ponašati", poručio je Lendrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi