Lendrić: Sarajevo je moj grad, a Željo je moj klub
Foto: RC Lens

Karijeru nastavlja u Lensu

Lendrić: Sarajevo je moj grad, a Željo je moj klub

E. Čaušević

Sada već bivši napadač sarajevskog Željezničara, Ivan Lendrić, danas je zvanično potpisao ugovor sa Lensom.

Hrvatski napadač je odlučio svoju karijeru nastaviti u francuskom drugoligašu s kojim je potpisao trogidišnji ugovor. Lendrić je jutros stigao na ljekarske preglede koje je uspješno prošao, te je ozvaničio saradnju sa svojim novim klubom.

Lendrić bi u Lensu trebao ostati naredne tri sezone, dok bi Željo od njegove prodaje trebao zaraditi oko 300.000 eura. Ovaj napadač je nakon potpisa izjavio da nilkada neće zaboraviti vrijeme koje je proveo u Željezničaru.

"Nikad neću zaboravit godinu i po dana u gradu Sarajevu i klubu Željezničaru. To je definitivno bio najbolji period mog života. Ko god šta mislio, Sarajevo je moj grad, a Željo moj klub. Htio bih se zahvaliti svima od čistačice do trenera, igrača i uprave. Želim se obratiti i navijačima, hvala vam za ovaj period koji sam proveo u Želji, budite uvijek uz momke kao šta ste i dosad bili. Želim vam da sve ciljeve ispunite i nikada vas neću zaboraviti", rekao je Lendrić za zvaničnu stranicu FK Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije