Leno: Velika je čast kada vas povezuju sa Realom
Foto: EPA

Njemački golman na meti Real Madrida

Leno: Velika je čast kada vas povezuju sa Realom

Real Madrid je u potrazi za novim golmanom, a poznato je da je David de Gea već odavno najveća želja ekipe iz Madrida, međutim sada je čelnicima Reala za oko zapao golman Bayer Leverkusena, Bernd Leno. 

On je u posljednje dvije utakmice njemačke reprezentacije mijenjao Manuela Neuera.

Leno je u obraćanju medijima rekao kako je počašćen interesom velikog španskog kluba.

Prema informacijama iz njemačkih medija u Realu su zainteresovani za dovođenje 25-godišnjeg golmana, kako bi imali više kvalitetnih opcija na golu. 

Talentovani golman se u zadnje vrijeme spominje kao realna opcija s obzirom da bi njegova otkupna klauzula iznosila oko 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njemački golman priznaje da mu laska interes španskog velikana, ali i da je on fokusiran na nastojanja Bayera da se, u prvenstvu Njemačle, domogne pozicija koje vode u evropska takmičenja.

"Velika je čast kada vas povezuju sa Realom, ali ja se sada želim fokusirati na Leverkusen", rekao je Leno za njemačke medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi