Leo Messi doživio pravu dramu u avionu Argentine

Velike turbulencije na letu Argentinaca

Leo Messi doživio pravu dramu u avionu Argentine

E. Čaušević

Fudbaleri Argentine u utorak navečer igraju meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Rusije.

Argentinci su doživjeli težak poraz u četvrtak protiv Brazila, te se ova selekcija nalazi u teškoj situaciji u kvalifikacijama. Gaučosi sutra igraju protiv Kolumbije, a danas su doživjeli pravu dramu na letu prema San Juanu.

Naime, odlučeno je da se ovaj meč igra u San Juanu, a prilikom leta reprezentacije Argentine, avion je naišao na jake turbulencije. Zbog pada pritiska u avionu mnogim igračima je pozlilo, a Lionelu Messiju čak je morala biti ukazana medicinska pomoć.

Ipak, dobra vijest za navijače Argentine je što se Messi oporavio nakon lete, te će biti spreman za derbi protiv Kolumbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi