Leonardo šokirao navijače

Oprostio se putem društvene mreže

Leonardo šokirao navijače

Leonardo da Silva Souza odlučan je u namjeri da potraži novu sredinu. Sa druge strane, čelnici Partizana tvrde da od toga nema ništa.

Sjajni Brazilac u redove Partizana stigao je u junu ove godine, a do sada je upisao 17 nastupa i 11 golova.

"Sjećam se prvog dana, kada sam se vratio fudbalu i zahvalan sam Bogu na tome. Donio sam najbolju odluku dolaskom u Partizan, klub sa divnom istorijom, a vrijeme u Partizanu zauvijek će ostati dio mog života i imaće posebno mjesto u mom srcu. Takođe, hvala vam na svoj ljubavi i posvećenosti koju ste mi pružili, a posebno navijačima prema kojima osjećam veliko poštovanje. Zbog svega, daću sve od sebe u preostala dva susreta. Ponosni sam član crno-bijele porodice", napisao je Leonardo na svom Instagram profilu.

Čelnici Partizana tvrde da brazilski fudbaler ostaje u Partizanu.

"Leonardo ostaje, mnogo nam je važan. Pričao sam sa njim pošto sam vidio objavu i shvatio sam poruku baš onako kako je i napisana. Ovo je bio njegov gest da se zahvali svima u klubu, posebno navijačima za podršku i da pokaže da mu je ovdje lijepo", rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, za usluge brazilskog fudbalera zainteresovano je nekoliko klubova, a najozbiljnije namjere zasad pokazao je francuski Saint-Etienne.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi