L'Equipe tvrdi: Adebayor je pronašao novi klub
FOTO: EPA

Očekuje se potpis ugovora

L'Equipe tvrdi: Adebayor je pronašao novi klub

Slobodni igrači kao što je iskusni Emmanuel Adebayor i dalje traže sebi angažman. 

Togoanac je bez poslodavca od ljeta kada se razišao sa Crystal Palaceom, a iako se činilo da će preći u Lyonu, do saradnje između dvije strane na kraju nije došlo jer je navodno Adebayor na pregovorima pio viski i pušio cigarete. 

Imao je nakon toga Adebayor još nekoliko poziva, a ugledni list "L'Equipe" tvrdi da se na kraju odlučio za Al-Wasl iz Dubaija. Pregovori su navodno u završnoj fazi i za očekivati je da će uskoro biti uskoro potpisan.

Adebayor iza sebe ima bogatu karijeru. Igrao je za Crystal Palace, Tottenham, Manchester City, Arsenal, Real Madrid, Monaco, Metz...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi