Lewandowski i dalje upitan za Barcelonu

Napadač Bayerna

Lewandowski i dalje upitan za Barcelonu

Robert Lewandowski, prema svemu sudeći, neće zaigrati protiv Barcelone u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka u srijedu.

Napadač bavarskog kluba dobio je udarac u glavu na utakmici polufinala DFB Pokala, a sportski direktor Matthias Sammer smatra da je zdravlje igrača bitnije od jedne utakmice.

"Liječnici i igrač će odlučiti hoće li zaigrati s maskom. No, jednu stvar trebamo razjasniti. Ne postoji igrač na svijetu koji će svoje zdravlje dovesti u opasnost. Čak i ako liječnici daju dozvolu, to ne znači i da će zaigrati."

Jasan je bio i Cezary Kucharski, čovjek koji se brine za karijeru poljskog fudbalera. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ako postoji i najmanji rizik, savjetovat ću Lewandowskom da ne igra protiv Barcelone."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.