Lewandowski: Možda zaigram u Engleskoj ili Španiji

Poljak govorio o budućnosti

Lewandowski: Možda zaigram u Engleskoj ili Španiji

U posljednje vrijeme sve češće se piše o tome da će Robert Lewandowski uskoro napustiti Bayern. 

Poljski napadač ove sezone briljira u Bayernu i sve je izvjesnije da će uskoro staviti paraf na novi ugovor, a o eventualnom odlasku će razmišljati samo u slučaju da potencijalni kupac svake sezone konkuriše za trofeje kao što to čini minhenski klub.

"Možda ću jednog dana igrati u Engleskoj ili Španiji. Ali, ako odlučim da i u budućnosti budem u Bayernu, biće to samo zbog toga jer sam smatrao da je to idealan klub u kojem ću da napredujem i osvajam trofeje", izjavio je za njemačke medije Lewandowski i potom nastavio:

"Oduševljava me činjenica da Bayern svake sezone stigne makar do polufinala Lige prvaka. Osim Real Madrida, Barcelone i Atletica, koji drugi timovi se mogu pohvaliti s takvim uspjehom? U ovom trenutku sam veoma sretan u Bayernu", zaključio je poljski napadač. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Među klubovima koji žele dovesti Lewandowskog je i Manchester City.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi