"Lewandowski ne pregovara sa Realom i PSG-om"
FOTO: EPA

Potvrdio agent Kucharski

"Lewandowski ne pregovara sa Realom i PSG-om"

Sjajni poljski napadač Robert Lewandowski vjerovatno će i u budućnosti nastupati za Bayern. 

Lewandowski u posljednje vrijeme briljira u Bayernu, a nije tajna da je svojim nastupima zainteresovao brojne evropske velikane. O njegovoj budućnosti za njemačke medije je govorio zastupnik Cezary Kucharski. 

"Nema nikakvih pregovora sa Realom, PSG-om ili nekim drugim klubom. To su samo glasine i ništa više. Jedino mogu potvrditi da smo počeli pregovarati s Bayernom, ali ne mogu govoriti o detaljima. To je tajna", kazao je Kucharski.

Podsjećanja radi, Lewandowski je u Bayern stigao iz Borussije Dortmund kao slobodan igrač, a ove sezone je postigao 27 golova u 29 utakmica.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Špekuliše se da u Bayernu ima godišnju plaću od osam miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi