Lewandowski u panici: Mora završiti transfer prije augusta

Inače ga Real više neće htjeti

Lewandowski u panici: Mora završiti transfer prije augusta

Poljski napadač Robert Lewandowski očajnički želi transfer prije augusta naredne godine. 

On je prije nekoliko dana otvoreno kritikovao transfer politiku Bayern Minhena i očito je da što prije želi ići iz kluba. Naravno, svima nam je dobro poznato da je njegova velika želja da postane član "kluba iz njegovih snova", Real Madrida.

Špansi AS prenosi informaciju da je Lewandowski svom agentu rekao da mu završi transfer u Real prije augusta naredne godine kada će napuniti 30 godina. Naravno, razlog je veoma jednostavan - transfer politika Reala je da ne dovodi igrače koji imaju 30 i više godina. 

Ipak, veliki problem za njega bi mogla predstavljati činjenica da Kraljevski klub ovih dana namjerava produžiti ugovor sa prvim napadačem Karimom Benzemom i veliko je pitanje hoće li u narednim godinama Realu trebati neki drugi napadač. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ukoliko ga i dovedu, to će vjerovatno biti rezervna opcija za Benzemu, a Lewandowski to svakako nije. Podsjetimo, poljski napadač je ove sezone najbolji igrač Bayerna jer je na šest odigranih mečeva postigao sedam golova. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi