Lichtsteiner: Drago nam je da nismo izvukli Real Madrid

Defanzivac Juvea nakon žrijeba

Lichtsteiner: Drago nam je da nismo izvukli Real Madrid

Fudbaleri Juventusa igrat će u polufinalu Lige šampiona protiv francuskog Monaca.

Iako se radi o izuzetno kvalitetnom protivniku, u Juventusu ipak mogu i moraju biti sretni što su u ovoj fazi takmičenja izbjegli dvomeč protiv aktuelnog šampiona Evrope Real Madrida.

Defanzivac Stare dame Stephan Lichtsteiner poručuje da je zadovoljan što je njegov tim izbjegao Real, ali da ni Monaco nije lagan protivnik

"Gledali smo svi skupa žrijeb, kao i svaki put do sada. Dakle, mi smo kao jedna porodica. Naravno, Monaco nije tim za podcijeniti. Drago nam je da nismo izvukli Real Madrid, ali svjesni smo da je Monaco veoma težak rival. Nisam gledao mnogo Monaco ove sezone, a nismo još uvijek gledali ni neki video njihovih mečeva nakon žrijeba. Ali, oni imaju istog trenera kao prije dvije godine kada su igrali veoma dobar fudbal. Ako imaju neku slabnost, onda je to sigurno nedostatak iskustva, oni su veoma mlad tim. Oni postižu mnogo golova, tako da ćemo morati biti veoma oprezni", rekao je Lichtsteiner. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi