Lijep gest Seada Kolašinca: Prijatelji ostaju prijatelji!

Utješio Draxlera nakon poraza

Lijep gest Seada Kolašinca: Prijatelji ostaju prijatelji!

Schalke je u susretu 20. kola Bundeslige sa visokih 3:0 savladao Wolfsburg i vratio se u borbu za plasman u Ligu prvaka.

Derbi kola u Njemačkoj obilježio je i povratak Juliana Draxlera u Gelsenkirchen, iz kojeg je prošlog ljeta za visoko obeštećenje prešao među Vukove.

To je bila prilika da se Draxler ponovo sretne sa Kolašincem, svojim najboljim prijateljem sa kojim je i nakon napuštanja Schalkea ostao nerazdvojan.

Nakon završetka utakmice, naš reprezentativac je napravio jedan lijep i prijateljski gest. Dok su se njegovi saigrači radovali i proslavljali pobjedu, popularni Seo je prišao Draxleru i utješio ga nakon teškog poraza.

Treba istaći i da je mladi njemački fudbaler po povratku na Veltins Arenu imao vrlo prijatan doček od strane svog bivšeg kluba i njegovih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi