Lijepa Evo, zar je gotovo?

Carneiro napušta Chelsea

Lijepa Evo, zar je gotovo?

E. Škorić

Lijepa doktorka Chelseaja Eva Carneiro vjerovatno više neće raditi na Stamford Bridgeu.

Carneiro je svojim izgledom privukla pažnju medija i ranije, ali posebno se pisalo o njoj prije četiri sedmice, kada je ušla u verbalni sukob s Joseom Mourinhom.

Za one koji možda nisu u toku priče, prilikom Hazardove (lakše) povrede u meču protiv Swanseaja, kada je Chelsea napadao i tražio pobjedu, Eva i njen pomoćnik utrčali su u teren kako bi Belgijancu ukazali pomoć.

Eva je tako reagovala na gestikulaciju sudije, a Mourinho je kasnije optužio doktore za rezultat, rekavši kako je bilo jasno da Edenu nije ništa i da nije bilo potrebe za ukazivanjem liječničke pomoći. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Britanski mediji danas pišu da Eva do danas nije boravila u Chelseajevom trening kampu ili stadionu, te da je i dalje pod suspenzijom, ali i da nema više namjeru da se vraća.

Spremna je da otkaže saradnju Chelseaju, a postoji mogućnost da Portugalac bude tužen. Sve u svemu, lijepa Evo, ako odeš, nedostajat ćeš nama, ako Mourinhu već nećeš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.