Lijepe vijesti iz Francuske vezane za Euro

Organizatori tvrde da će sve biti u redu

Lijepe vijesti iz Francuske vezane za Euro

E. Škorić

Fan zone u Francuskoj ipak će biti postavljene za vrijeme Evropskog prvenstva.

Organizatori Eura nadaju se da će navijači u Francuskoj bezbrižno pratiti utakmice putem velikih ekrana na javnim mjestima.

Naravno, postoji strah kod Francuza nakon napada u Parizu, kada je ubijeno 130 ljudi. Ipak francuski ministar sporta Patrick Kanner tvrdi da nema razloga za brigu i da će sve biti pod kontrolom.

Rusi se spremaju za Svjetsko prvenstvo 2018. godine i organizatori tvrde da će uraditi sve da se ne dogode neke neželjene scene. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Fan zona u Parizu trebala bi biti smještena ispod Eiffelovog tornja, gdje bi se smjestilo 120.000 ludi. Euro se igra od 10. juna do 10. jula naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.