"Lijepo je bilo vidjeti igrače Milana u suzama nakon meča"

Dybala uzvratio Rossonerima

"Lijepo je bilo vidjeti igrače Milana u suzama nakon meča"

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa savladali su Milan sa 2:1 u derbiju 28. kola italijanske Serije A.

Juve je do nove pobjede u domaćem prvenstvu stigao u sedmoj minuti sudijske nadoknade kada je iz penala pogodio Paulo Dybala. Nakon meča bilo je dosta varnica na terenu jer su igrači Milana bili bijesni na glavnog sudiju koji je odlučio svirati penal za Juve u posljednjim sekundama utakmice.

Nakon utakmice igrači Milana su osuli paljbu i po fudbalerima Juventusa govoreći da se meč igra dok Stara dama ne pobijedi. Strijelac pobjedonosnog gola odlučio je odgovoriti provokacijama sa San Sira.

"Igrali smo jako dobro i zasluženo smo pobijedili. Presretan sam što sam postigao gol iz penala i ova pobjeda protiv Milana je dodatna motivacija za sve nas. Još bolje je što su na kraju protivnički igrači u suzama napustili teren. Najbolji momenat utakmice bio je kada sam izveo penal i kada je lopta zatresla mrežu", rekao je Dybala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti