Lille rutinski protiv Grasshoppersa, Jahiću 90 minuta

Slavili na gostovanju u Švicarskoj

Lille rutinski protiv Grasshoppersa, Jahiću 90 minuta

Fudbaleri francuskog Lillea savladali su ekipu Grasshoppersa našeg Sanela Jahića rezultatom 2:0.

Goste je u prednost doveo Corchia svojim golom u 29. minuti igre. Tim rezultatom se otišlo na odmor, a početkom drugog poluvremena Lille je povećao prednost. Strijelac drugog, ispostavit će se kasnije i posljednjeg gola na utakmici, bio je Mendes u 49. minuti. Do kraja je Lille rutinski priveo utakmicu kraju i zabilježio vrijednu pobjedu uoči revanša na domaćem terenu.

U redovima Grasshoppersa svih 90 minuta odigrao je i Sanel Jahić, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji se planira svojim dobrim igrama vratiti u nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.