Lineker se okomio na Benzemu: Precijenjen igrač...
Foto: EPA

Potkrijepio svoj zaključak

Lineker se okomio na Benzemu: Precijenjen igrač...

Bivši engleski fudbaler Gary Lineker, koji danas radi kao televizijski komentator, okomio se na Karima Benzemu. 

Nakon sinoćne utakmice 3. kola Lige prvaka između Reala i Tottenhama, u kojoj je Benzema ponovo promašio zicer, Lineker je na društvenoj mreži Twitter objavio post u kojem je napisao da je francuski napadač zapravo - precijenjen. 

Svoj zaključak Lineker je i potkrijepio.

"Čini li se to meni, ili je Benzema precijenjen igrač. Gol postići u svakoj drugoj utakmici u momčadi poput Reala nije ništa posebno. Solidan, ali ne i odličan napadač", napisao je Lineker.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benzema je ove sezone u osam odigranih utakmica za kraljevski klub postigao svega dva pogotka. Kada pogledate brojke, jasno je zašto su se mnogi zaljubljenici u fudbal složili sa Linekerom, pritom ismijavajući odluku Reala da ispred Benzeme prodaju Moratu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi