Lionel Messi skratio svoj godišnji odmor

Priključio se pripremama ekipe

Lionel Messi skratio svoj godišnji odmor

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi nakon Copa Americe dobio je od Barcelone nešto duži odmor ovog ljeta.

Messi je nakon drame u reprezentaciji Argentine i presude za utaju poreza "pobjegao" na Ibizu sa porodicom na odmor. Iako je Argentinac od katalonske ekipe dobio produženi odmor od još sedam dana on je odlučio da se vrati u Barcelonu.

Naime, Messi se jutros pojavio na ljekarskim pregledima, te je informisao Luisa Enriquea da želi igrati na pripremnim utakmicama u Velikoj Britaniji. Najbolji fudbaler svijeta bio je oslobođen ovog puta, ali je odlučio ipak da se priključi ostatku ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, treninzima su se priključili Luis Suarez, Arda Turan i Aleix Vidal koji će konkurisati za pripremne utakmice. Barca prvi meč igra u subotu protiv Celtica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije