Lippi: Totti mi djeluje nesretno u Romi

Iako je ušao u historiju kluba

Lippi: Totti mi djeluje nesretno u Romi

Francesco Totti prema riječima Marcella Lippija nije potpuno sretan u Romi.

Slavni italijanski trener ima takvo mišljenje unatoč činjenici što je Totti prošle sedmice posigao svoj 300. gol u dresu Rome, a kao razlog navodi malu minutažu u timu. 

"Bio sam na utakmici između Rome i Sassuola i imao sam priliku vidjeti način na koji je Totti ušao u historiju rimskog kluba. Njegova djeca su bila oduševljena, skakala su na tribinama, ali ne može se isto reći i za Tottija", kazao je Lippi u razgovoru za tamošnje medije i potom dodao:

"Ne znam da li je to zbog toga što u posljednje vrijeme ne igra previše ili je već shvata da se njegova karijera bliži kraju", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Razlog što trener Rudi Garcia sve manje računa na Tottija svakako je i dolazak kapitena bh. reprezentacije Edina Džeke, koji je za kratak vremenski period stekao simpatije navijača Rome. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti