Lista Realovih želja izgleda impresivno

Petorica na popisu

Lista Realovih želja izgleda impresivno

M. Šljivak

Ekipa Real Madrida pruža nešto lošije partije u ovoj sezoni.

Aktuelni španski prvak za sada je daleko od odbrane naslova prvaka, a na Santiago Bernabeu već traže pojačanja za narednu godinu.

Tako će u januaru vjerovatno dovesti nekoliko fudbalera, ali je predsjednik kluba Florentino Perez najavio veliku kupovinu na ljeto naredne godine.

Petorica fudbalera su označena kao jako važna i Kraljevi će učiniti sve da ih dovedu, a na listi su zaista impresivna imena.

Među njima je duo Tottenhama Harry Kane - Dele Alli. Real je spreman da ponudi zaista ogroman novac za njihovo dovođenje, a navodno ni fudbaleri nemaju ništa protiv da postanu članovi kraljevskog kluba.

Međutim, ni to nije sve. Na listi pojačanja su još golman Athletic Bilbaa Kepa Arrizabalaga, zvijezda Juventusa Paulo Dybala, te defanzivac PSG-a Marquinhos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, prioritet je dovođenje dvojca iz Spursa i oni su glavna želja Zinedinea Zidanea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi