LIVE: Majstorija Oscara sa malog fudbala za 3:1

Brazil - Hrvatska 3:1

LIVE: Majstorija Oscara sa malog fudbala za 3:1

Nakon ceremonije zvaničnog otvaranja ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u fudbalu, čast da prvi istrče na jedan od  stadiona ima domaća  reprezentacija koja će u prvom susretu Mundijala za protivnika imati reprezentaciju Hrvatske.

90. + 1 GOOOOOOOL! Majstorijom sa malog fudbala Oscar je donio Brazilu prednost od 3:1.

Pogodak Neymara sa jedanaest metara

MjUMX0xl6tz

71. min.: GOOOOOL! Neymar je pogodio "sa kreča" nakon sumnjivog penala, prethodno je Čorluka faulirao Freda.

Gol Neymara:

MjF26LOI1aL

28. min.: GOL GOL GOL GOL! Brazilu je trebalo 17 minuta da dođe do izjednačenja, a  strijelac je bio Neymar. Napadač Brazila pogodio je sa nekih 25metara.

MjFT2U9bwPO

11. min.: GOOOOOLLL! Hrvatska vodi autogolom Marcela.

U toku je trenutno intoniranje himne Hrvatske čiji će fudbleri večeras igrati u tradicionalnim dresovima na kockice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Poznati su sastavi za večeras. Za Brazil nastupaju: Cesar; Alves, Silva, David Luiz, Marcelo; Paulinho, L.Gustavo; Hulk, Oscar, Neymar i Fred.

Sa druge strane za Hrvatsku će na teren istrčati: Pletikosa; Srna, Ćorluka, Lovren, Vrsaijko; Brozović, Modrić; Rakitić, Perišić, Olić i Jelavić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.