Liverpool i Arsenal spremaju ponude za Isca
Foto: EPA

Isco napušta Real?

Liverpool i Arsenal spremaju ponude za Isca

M. Šljivak

Fudbaler Real Madrida Isco (22) mogao bi u januaru napustiti kraljevski klub.

Mladi fudbaler ne dobiva puno prostora za igru pored mnogobrojnih zvijezda u kraljevskom klubu, te se sve više spominje njegov odlazak iz kluba.

Veliki interes za 22-godišnjeg veznjaka pokazali su engleski timovi. Mediji u ovoj zemlji objavili su jutros informaciju kako su ekipe Liverpoola i Arsenala spremile ponudu za Isca i da će ga pokušati angažovati već u januaru.

Isco je prije dolaska u Real Madrid bio blizu potpisa za Manchester City, ali se na kraju ipak odlučio za odlazak u Kraljeve iz Madrida.

Za Real je odigrao 35 utakmica i postigao je osam pogodaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.