Liverpool i Tottenham slavili protiv Bilbaa i Juventusa

Prijateljski mečevi

Liverpool i Tottenham slavili protiv Bilbaa i Juventusa

Fudbaleri Liverpoola i Tottenhama bili su sigurni danas u završnim provjerama pred početak nove sezone. 

Oni su u prijateljskim mečevima pobijedili Athletic Bilbao i Juventus sa 3:1, odnosno 2:0.

Liverpool je na Anfieldu pobijedio Bilbao bez većih problema te su na taj način zaključili fantastične pripreme. Strijelci za Redse danas su bili Firmino sa penala te Woodburn i Solanke. S druge strane, Willims je postigao jedini pogodak za goste. Ovo je bila sedma pobjeda Liverpoola u devet prijateljskih mečeva ovog ljeta.

S druge strane, Tottenham je dočekao Juventus te su slavili sa 2:0. Strijelci za Pijetlove bili su Harry Kane i Christian Eriksen. Naš reprezentativac Miralem Pjanić igrao je od prve minute za Staru damu. Tottenhamu je ovo bila treća pobjeda na posljednjih pet pripremnih mečeva, dok je Juve upisao drugi poraz na posljednje četiri utakmice. 

Podsjetimo, sezona u engleskom Premiershipu počinje već narednog vikenda.

Potražite više informacija na temu Premier league:





Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi