Liverpool poslao mladog napadača na novu posudbu
Foto: Fulham

Sheyi Ojo u dresu Fulhama

Liverpool poslao mladog napadača na novu posudbu

Mladi napadač Liverpoola i U20 reprezentativac Engleske, Sheyi Ojo će ponovo igrati u Championshipu, ovoga puta u dresu Fulhama.

Naime, ovaj talentovani 20-godišnji napadač je već boravio na nakoliko posudbi, a u Championshipu se okušao kao igrač Wigana i Wolverhamptona.

Ojo je za prvi tim Liverpoola do sada odigrao 13 utakmica, ali je svjestan da bi u ekipi Jurgena Kloppa imao veoma limitiranu minutažu, te se odlučio "brusiti zanat" u Fulhamu, ekipi koja je prošle sezone uspjela izboriti nastup u play-offu za plasman u Premier ligu.

Fulham je remizirao u prve tri utakmice nove sezone Championshipa, a trener ove ekipe, Slaviša Jokanović, u mladom fudbaleru Liverpoola vidi igrača koji bi Fulhamu mogao donijeti prijeko potrebnu efikasnost u napadu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi