Liverpool spremio pravo bogatstvo za Miralema Pjanića?

Britanski mediji pišu

Liverpool spremio pravo bogatstvo za Miralema Pjanića?

Liverpool je, po svemu sudeći, vrlo ozbiljno 'zagrizao' za Miralema Pjanića, kojeg čelnici kluba sa Anfielda pod svaku cijenu žele vidjeti u crvenom dresu.

Pojedini ugledni britanski mediji donose vijest da su na Anfieldu izdvojili čak 37 miliona funti za dovođenje našeg reprezentativca u ljetnom prelaznom roku.

Menadžer Liverpoola smatra da bi upravo Miralem Pjanić mogao biti prava alternativa za Stevena Gerrarda, koji na kraju sezone odlazi u La Galaxy.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.