Liverpool u drugom poluvremenu razbio Milan

Nova pobjeda Redsa

Liverpool u drugom poluvremenu razbio Milan

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola i Milana odigrali su jutros prijateljski meč u sklopu priprema za novu sezonu.

U nizu pripremnih utakmica jutros je u Sjedinjenim Američkim Državama odigran meč između Liverpoola i Milana. Ekipa Jurgena Klopp je u drugom dijelu utakmice sa dva gola uspjela da upiše ubjedljiv trijumf protiv Rossonera.

Liverpool je do prednosti stigao nakon sat vremena igra kada je Moreno asistirao, a mrežu Milana zatresao je Origi. Redsi su posao završili u 73. minuti utakmice kada je Firmino postavio konačnih 2:0.

Obje ekipe meč su počeke sa poprilično rezervnim sastavom zbog čega su izostali golovi u prvom poluvremenu. Ipak, nakon što je Klopp izvršio izmjene na poluvremenu bilo je jasno da je Liverpool u ovom trenutku dosta jača ekipa od Milana.


Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi