Liverpool u posljednji čas dovodi pojačanje iz Leicestera?

Lijevi bek je kritična pozicija za Redse

Liverpool u posljednji čas dovodi pojačanje iz Leicestera?

Nakon što je, po svemu sudeći, Jurgen Klopp otpisao Alberta Morena, britanski mediji donijeli su vijest kako će Liverpool do kraja prelaznog roka angažovati novog lijevog beka.

Na meti Redsa nalazi se fudbaler Leicestera Christian Fuchs, kojeg na Anfieldu vide kao idealno rješenje na poziciji koja je trenutno kritična.

Klopp je na posljednjim utakmicama na poziciji lijevog beka koristio Milnera, ali jasno je da engleski reprezentativac nije igrač tog profila iako je svoj posao obavio vrlo korektno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja prelaznog roka je manje od 48 sati, pa u Liverpoolu moraju biti brzi u realizaciji transfera.

Christian Fuchs je u Leicester stigao prošle godine iz Schalkea, bio je standardan kod Claudija Ranierija i dao je veliki doprinos senzacionalnom osvajanju titule prvaka u Premiershipu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi