Ljajić o Pjaniću: Genijalac kakvog je danas teško pronaći

Srbijanski fudbaler biranim riječima govori o Pjaniću

Ljajić o Pjaniću: Genijalac kakvog je danas teško pronaći

Srbijanski fudbaler, Adem Ljajić, izjavio je kako je ga je igranje za Srbiju uvijek činilo srećnim, te da obrazloženja selektora Dicka Advocaata nemaju veze s istinom.

"Uvijek sam srećan bio kada dobijem priliku da igram za Srbiju, ali nažalost sada je selektor odlučio da me ne zove. Rekao je dosta stvari koje nisu tačne, međutim, meni je uvijek bila čast igrati za svoju državu i pružao sam maksimum", kazao je Ljajić. 

Ovaj 23-godišnji fudbaler Rome sa velikom dozom poštovanja govorio je i o Siniši Mihajloviću, ali i o našem Miralemu Pjaniću.

"Mihajlović je veliki profesionalac. Čovjek je koji vam sve direktno kaže u lice i bila mi je čast raditi s njim u Fiorentini. Što se tiče Pjanića, to je genijalac kakvog je teško pronaći svakog dana na fudbalskim terenima. Ono što on može da uradi tokom igre nije lako ponoviti", riječi su Ljajića koji je na kraju istakao da uživa u druženju sa bh. reprezentativcem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.