Ljajić: Želimo s Krstajićem na Svjetsko prvenstvo

Krstajić ima podršku igrača

Ljajić: Želimo s Krstajićem na Svjetsko prvenstvo

Nogometna reprezentacija Srbije okončala je azijsku turneju.

Orlovi su u turniju, koja je poslužila kao pripreme za Svjetsko prvenstvo, završili s pobjedom protiv Kine (2:0) i remijem protiv Južne Koreje (1:1), a u obje utakmice na kormilu Srbije bio je Mladen Krstajić. 

Predsjednik bh. premijerligaša Radnika u Srbiji obnaša funkciju vršioca dužnosti selektora, no prema pisanju srbijanskih medija vrlo lako bi mogao ostati na toj funkciji. Iza Krstajića je bogato internacionalno iskustvo, sa idealnim ocjenama prolazi ispite za sve trenerske licence, a ono što je možda i najvažnije, igrači ga voli jer ima poseban odnos prema njima. 

Želju da Krstajić vodi Srbiju u Rusiji izrazio je i reprezentativac Adem Ljajić. 

"Hvala selektoru Krstajiću za sve što je uradio za nas od početka priprema za azijsku turneju. Bilo je očigledno da se odlično radilo. Nije na meni da se miješam u politiku Saveza, ali lično ne bih imao ništa protiv da s Krstajićem kao selektorom idemo na Svjetsko prvenstvo", kazao je Ljajić. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Krstajić je od maja 2016. godine stekao sjajno iskustvo uz Muslina i njegov stručni štab. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti