Ljepotica u Kranjčevićevoj

Zagreb i Rijeka remizirali

Ljepotica u Kranjčevićevoj

S. Bošković

U okviru trećeg kola HNL-a u Zagrebu, na Kranjčevićevoj, susreli su se Zagreb i Rijeka, a susret je završen sa rezultatom 3:3

Obje ekipe ove sezonu su bez pobjede, sa dva osvojena boda iz isto toliko susreta. Rijeka je bila pod imperativom pobjede, ali je podlegla pritisku i nije uspjela slaviti.

Ljepoticu kola, kako je sad već možemo okarakterisati, bolje otvara Rijeka. Prvo je u 20. minuti Tomasov pogodio vratnicu, a tri minute kasnije Belaj je iskoristio grešku odbrane Zagreb i doveo Rijeku u vodstvo.

Dvije minute kasnije Zagreb uzvraća udarac. Belaj je prošao po lijevoj strani, šutirao s 18 metara i matirao Slugu.

Rijeka je krenula još silovitije, sa namjernom da prekinu niz bez pobjeda. Ponovno je Tomasov šutirao, Livaković brani, a lopta se po drugi put odbija do Belaja koji Rijeci vraća vodstvo.

Vodstva na današnjoj utakmici ne traju previše dugo. U 35. minutu Zagreb ponovno pronalazi poziciju za šut. Ovaj put je sa 15 metara Boban pogodio u bliži ugao.

Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 2:2. Drugi dio se nastavlja sa dominacijom Rijeke i nizom propuštenih šansi. No, kad već Rijeka ne pogađa, Zagreb pogađa.


Igrao se je 73. minut kada je na scenu nastupi Krovinović i prošao Radoševića, Leovca i oba štopera Rijeke te treći put zatresao mrežu gostiju.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ali slavlje nije dugo trajalo. Pet minuta kasnije Bezjak je šutira sa 15 metara, snažno i neobranjivo za 3:3.
Zagreb je posljednjih 10-ak minuta utakmice igrao sa igračem više jer je Radošević zbog drugog žutog kartona morao napustiti teren.

Obje ekipe imaju po tri boda, nakon isto toliko kola i željno iščekivaju prvu ligašku pobjedu ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.