Ljepotica u Veroni bez pobjednika

Verona i Inter podijelili bodove

Ljepotica u Veroni bez pobjednika

E. Čaušević

Fudbaleri Intera u sjajnoj utakmici remizirali su u gostima protiv Verone (3:3) u okviru 24. kola italijanske Serije A.

Fenomenalnu utakmicu u otvaranju današnjeg programa utakmica u Italiji odigrali su Verona i Inter. Gosti su već u osmoj minuti utakmice stigli do vodstva, a strijelac je bio Murillo na asistenciju Brozovića. Ipak, domaćoj ekipi bile su dovoljne samo četiri minute da stignu do potpunog preokreta.

Prvo je u 12. minuti na 1:1 izjednačio Helander na asistenciju Marronea, da bi četiri minute kasnije Pisano pogodio za vodstvo fenjeraša Serije A. 

Početkom drugog poluvremena Verona je postigla i treći gol. Svoju treću asistenciju upisao je Marrone, a mrežu Handanoviča zatresao je Ionita. Inter je nekoliko minuta kasnije uspio da smanji na 3:2, gol je postigao Icardi.

U 76. minuti utakmice Inter je stigao do izjednačenja, a strijelac trećeg gola bio je Perišić. Verona je i dalje posljednja na tabeli Serija A sa 15 bodova, dok je Inter četvrti sa 45 boda.

Seria A, 24. kolo:

Verona - Inter 3:3

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi