Ljubav ne poznaje granice: Boje nisu važne

Milan je poslao pored sportske i ljubavnu sliku

Ljubav ne poznaje granice: Boje nisu važne

D. Vejo

Uoči sinoćnjeg finala Lige prvaka na San Siru, stigle su informacije kako su se dva protivnička tabora navijači Reala i Atletica fizički obračunali na aerodromu.

Ipak, jedan mladi navijački par pokazao je i onu, dobru stranu sinoćnjeg meča. Naime, radi se momku i djevojci sa slike koji ako ćemo suditi prema dresovima koje nose, navijaju za suprotne strane.

Za njih to ne predstavlja problem. Strasan poljubac sa slike govori o tome kako nije bitno da li je neko crven ili bijel, bitno da je čovjek i da se ne razlikuje iako navija za suprotne timove.

Pored korektnog navijanja i dobre fudbalske atmosfere sinoć tokom utakmice, Milan je pored sportske u svijet poslao i onu ljubavnu sliku te tako kompletirao ukupan dojam.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Domaćin se potrudio oko organizacije, to govori i činjenica da nije bilo problema oko ali ni unutar stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi