Ljutiti Alexis odbio doći po medalju
Foto: EPA

Ljut zbog klupe

Ljutiti Alexis odbio doći po medalju

M. Šljivak

Čileanski fudbaler iz redova Barcelone, Alexis Sanchez, odbio je doći na postolje pri dodjeli medalja poraženoj ekipi u finalu Kupa kralja.

Barcelona je poražena od Real Madrida u velikom finalu Kupa kralja na Mestalli s 2:1, a Alexis Sanchez je u igru ušao u sudijskoj nadoknadi, te je na terenu proveo samo tri minute. 

Ljut jer nije igrao, Sanchez je odmah nakon meča otišao u svlačionicu, propustivši dodjelu medalja, a navodno je i trenera Barcelone Tatu Martina nazvao glupanom, jer ga je ostavio na klupi.

Ostaje da se vidi hoće li zbog ovakvog ponašanja Martino uskratiti minutažu Alexisu u preostalom dijelu sezone. Povredom Neymara, otvorio se prostor za veći minutažu Čileancu, ali je pitanje hoće li dobiti prostor za igru, naročito zbog riječi prema Martinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.