Llorente u pregovorima s Arsenalom
Foto: EPA

Napušta Juventus ovog ljeta

Llorente u pregovorima s Arsenalom

E. Škorić

Španski napadač Fernando Llorente najvjerovatnije će napustiti Juventus.

Juventus je ovog ljeta doveo nekoliko napadača, u klub su stigli Mario Mandžukić, Paulo Dybala i Simone Zaza, pa će Llorente vjerovatno morati da mijenja klub.

Nekoliko klubova se zanima za Španca, a njegov agent navodno pregovara s Arsenalom. Tuttosport tvrdi da će Arsenal probati da prije Reala i Barcelone stekne prava na igrača.

Llorente je prethodno devet sezona igrao u Athleticu, a u Juventusu je prošle sezone postigao sedam golova u 31 utakmici. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za reprezentaciju Španije odigrao je 23 utakmice, te je postigao sedam golova. Igrao je i za omladinske selekcije Furije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije