Lloris ignorisao Girouda

Francuski napadač tačno predvidio gdje će Silva šutati

Lloris ignorisao Girouda

Iako je Olivier Giroud svom golmanu pokazao tačno mjesto gdje će David Silva šutati, Lloris je odlučio da ga ne posluša, i pogriješio.

U 68. minuti sinoćnje prijateljske utakmice između Francuske i Španije, David Silva je sa bijele tačke postigao vodeći pogodak za Špance. 

Međutim, interesantno je da je napadač Arsenala, Olivier Giroud, nekoliko trenutaka prije nego što će silva uputiti udarac, pokazao svom golmanu Llorisu tačno mjesto gdje će španac gađati.

Ne zna se kako je Giroud uspio predvidjeti stranu u koju će Silva šutati, ali ga njegov reprezentativni kolega, svejedno, nije poslušao. Hugo Lloris se bacio na desnu stranu, dok je Silvin udarac završio u donjem lijevom uglu njegovog gola.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi