Loic Remy se priključuje ekipi QPR-a

Propao mu transfer u Liverpool

Loic Remy se priključuje ekipi QPR-a

Nakon što mu je zbog nesvakidašnjeg razloga propao transfer u Liverpool, sve su prilike da će sjajni francuski napadač Loic Remy svoju karijeru nastaviti u QPR-u.

Naime, Remy je dogovorio sve sa Liverpoolom a onda je na red došao medicinski test koji je bio koban za Francuza. On ga nije prošao, pa je Liverpool odustao od kupovine. Ipak, čini se da će Remy vrlo brzo pronaći novi angažman tako što će se vratiti u svoj klub s kojim je vezan ugovorom.

"Loic će nam se pridružiti u nedjelju naveče a već od ponedjeljka će biti u trenigu sa ostalim igračima našeg kluba. Radujemo se što ćemo ponovo surađivati sa ovim sjajnim fudbalerom", rekao je trener QPR-a Harry Redknapp.

Remy je prošlu sezonu proveo u Newcastleu na posudbi upravo iz QPR-a, a izgleda da će tamo i nastaviti karijeru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.