Lopetegui objavio spisak Španije za prijateljske mečeve
Foto: EPA

Na spisku nova imena

Lopetegui objavio spisak Španije za prijateljske mečeve

S. Bošković

Izbornik fudbalske reprezentacije Španije Julen Lopetegui dati će priliku novim igračima u reprezentaciji.

Španije je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo koje se igra naredne godine u Rusiji, a odigrat će prijateljske mečeve s Kostarikom i Rusijom ovog mjeseca.

Lopetegui želi da zna na koga da računa prije početka prvenstva, te je za ove dvije utakmice pozvao Vitola, Alberta Morena, Luisa Alberta, te Susa. 

Suso i  Luis Alberto će imati priliku za debi, dok je Albertu Moreno ovo povratak u reprezentaciju, a Vitolo se vraća nakon povrede. 

U reprezentaciju nisu pozvani Marcos Alonso, Cesc Fabregas, Pedro Rodriguez, Juan Mata i Diego Costa: 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kompletan spisak Lopeteguija izgleda ovako: De Gea, Reina, Kepa, Ramos, Pique, Bartra, Odriozola, Nacho, Alba, Moreno, Isco, Luis Alberto, Saul, Asensio, Busquets, Thiago, Iniesta, Illarramendi, Suso, Callejon, Vitolo, Aspas, Morata, Silva i Rodrigo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi