Lopez: Mihajlović je trener za velike timove

Lopez: Mihajlović je trener za velike timove

Napadač Sampdorije Maxi Lopez izjavio je da je Siniša Mihajlović trener za velike klubove, ali da se nada kako će srbijanski trener i naredne sezone sjediti na klupi kluba iz Genoe.

"Mihajlović je pronašao dobitnu kombinaciju za naše pobjede. Došao je u sred sezone, što nekad nije dobro za tim, a imali smo i očajne rezultate". 

"Međutim, uspio je da vrati karakter timu i on je trener za velika dijela. Nadam se da će ostati u klubu i naredne sezone“, rekao je argentinski napadač. 

Siniša Mihajlović je u novembru prošle godine preuzeo Sampdoriju kada je bila na pretposljednjem mjestu na tabeli, a sada se nalazi u situaciji da se bori za izlazak na evropsku scenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.