Lopotegui zadovoljan nakon pobjede i plasmana na Mundijal

Selektor Španije poslije pobjede nad Albanijom

Lopotegui zadovoljan nakon pobjede i plasmana na Mundijal

E. Ganibegović

Španija je sinoć stigla do nove pobjede, kada su na domaćem terenu bili bolji od Albanije sa 3:0, a selektor Julen Lopotegui je bio zadovoljan nakon dobre partije njegovih momaka.

Naime, Španija je već u prvih 45 minuta utakmice osigurala novu pobjedu i tako obezbijedila plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

"Sretni smo, zadovoljni i ponosni. Imamo izvanredne igrače, koji su se kroz ove kvalifikacije pokazali veliki entuzijazam", rekao je selektor Španije nakon utakmice.

"Grupa je bila veoma teška. Znali smo kako moramo biti spremni za borbu do kraja. Ako ne igrate dobro protiv Albanije, oni vam mogu napraviti velike probleme."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Svi igrači su odigrali dobro. Zadovoljan sam njihovom utakmicom. U određenom periodu smo izgubili kontrolu, pa je bilo teško, međutim bez obzira na to, sretan sam zbog pobjede i plasmana na Mundijal", istakao je Lopotegui.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti