Loš start Jagodića na klupi Javora

Poraz od Radničkog u Nišu

Loš start Jagodića na klupi Javora

M. Šljivak

Bh. stručnjak Vlado Jagodić porazom je započeo rad u Javoru iz Ivanjice.

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH, te trener Kozare, Borca i Slobode je u 11. kolu Superlige Srbije gostovao u Nišu kod Radničkog i zabilježio je poraz rezultatom 1:0.

Nije Jagodić ni imao sreće u ovom duelu. Njegov tim je ostao s igračem manje već u petoj minuti, zatim je u 39. minuti dosuđen penal za domaće kojeg su i realizovali za prednost od 1:0.

Ovaj rezultat se do kraja nije mijenjao. Jagodić je tako epizodu na klupi srbijanskog tima počeo porazom i do kraja sezone im sasvim sigurno slijedi velika borba za opstanak.

Ekipa iz Ivanjice je trenutno na pretposljednjem 15. mjestu tabele sa četiri osvojena boda, koliko ima i posljednjeplasirani Borac iz Čačka.

Superliga Srbije, 11. kolo:

Radnički - Javor 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi