Loša intervencija Begovića, rezerve Reala "melju" Chelsea

Kraljevski klub vodi sa 3:0

Loša intervencija Begovića, rezerve Reala "melju" Chelsea

E. Čaušević

Ekipa Real Madrida igra prijateljsku utakmicu protiv Chelseaja u sklopu priprema za novu sezonu.

Iako je kraljevski klub u rezervnom sastavu došao na megdan Chelseaju, to ih nije spriječilo da pokažu da su zasluženo aktuelni prvaci Evrope. Real je vjerovatno nakon samo 37 minuta riješio pitanje pobjednika utakmice.

Naime, kraljevski klub je preko Marcela stigao do vodstva, a isti igrač je sedam minuta kasnije pogodio za 2:0. Ipak, to nije bilo sve od Reala u prvom dijelu. U 37. minuti Diaz je postigao gol sa vrha kaznenog prostora, ali mora se priznati da je Begović loše reagovao.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi